Karjalanpaisti Bataatilla

Laita uuni lämpenemään 165 asteeseen.

Kuori bataatti, sipuli, valkosipuli.

Pilko valkosipuli ja sipuli.

Laita paistinpannun lämpenemään 1/4 osa öljyn kanssa.

Lisää siihen sipuli ja valkosipuli.

Mausta suolalla.

Pilko samalla bataatti kuutioiksi.

Kun sipulit ovat kuulottuneet, laita ne lautaselle.

Paista bataattikuutiot paistinpannulla hieman pinnalta pehmeiksi ja vähän väriä pintaan.

Tähän on loppu öljy.

Minulla meni kahdella paistokerralla.

Ruskista myös Karjalanpaistilihat pannulla.

Keitä vesi ja lisää siihen lihaliemikuutiot.

Laita uunivuokaan eka kerros bataattia.

Sitten sipuli.

Seuraavaksi liha ja lopuksi bataatti.

Kaada lihaliemi uunivuokaan.

Kansi kiinni ja uuniin.

Anna olla uunissa kaksi tuntia ja katso onko valmis.

Perunan kanssa hyvä syä. Liemen voi myös suurustaa mazenalla.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2706g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g54g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Karjalanpaisti atria 700g1894g3030kcal359.8g0g174.2g0g
Bataatti, kuorittu 4870g3942kcal76.5g819.6g2.4g146.1g
Suola, annos 3g8.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5.4g15kcal0.6g2.1g0.2g1.4g
Valkopippuri, annos 1g2.7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)271g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Valkosipuli 54g59kcal4.3g8.8g0.3g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl135g1218kcal0g0g135.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16679kcal889.6g1687.2g626.4g306.4g
Valittu annoskoko10000g8340kcal444.8g843.6g313.2g153.2g
Annoskoko puolitettuna5000g4170kcal222.4g421.8g156.6g76.6g
Arvot/100g100g83kcal4.4g8.4g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335436