Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen50g70kcal9.5g0g3.5g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g6.2g6.9kcal0.3g1.3g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kukkakaali 63g15kcal1.1g1.4g0.2g1.4g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g19g68kcal5.2g0.4g5.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g362kcal32.8g7.6g21.6g3.2g
Valittu annoskoko148g181kcal16.4g3.8g10.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna74g91kcal8.2g1.9g5.4g0.8g
Arvot/100g100g122kcal11.1g2.6g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101349