Punajuurijauhelihalaatikko

Paista jauheliha ja keitä riisiä puolessa litrassa vettä noin 10 minuuttia.

Kuori ja raasta punajuuret.

Sekoita paistettu jauheliha, keitetty riisi ja raastetut punajuuret keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Kaada päälle munamaito ja paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Annuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, sika-nauta, rasvaa 44g63kcal4.2g0.9g4.7g0.1g
Punajuuri 55g21kcal0.5g3.8g0.1g1.4g
Riisi puuroutuva 14g49kcal0.9g10.7g0.1g0.3g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Kevytmaitojuoma27g11kcal0.9g0.8g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g342kcal14.6g32.4g16.2g3.6g
Valittu annoskoko148g171kcal7.3g16.2g8.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna74g86kcal3.7g8.1g4.1g0.9g
Arvot/100g100g116kcal4.9g10.9g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198878