Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%56g96kcal11.3g0g5.6g0g
Oliiviöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Sipuli 7.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika punainen 12g3.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska 56g17kcal0.3g3g0.1g1.1g
Tomaattisose tomaattipyree 4.2g3.2kcal0.2g0.5g0g0g
Soijakastike 5.1g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.7g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g318kcal24.8g10.8g18.6g3g
Valittu annoskoko148g159kcal12.4g5.4g9.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna74g79kcal6.2g2.7g4.7g0.8g
Arvot/100g100g107kcal8.4g3.6g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883