Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta29g44kcal5.8g0g2.3g0g
Parsakaali brokkoli 15g5.3kcal0.7g0.3g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.5g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g10g3.6kcal0.3g0.5g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g111kcal13.6g2.6g4.8g1.2g
Valittu annoskoko148g56kcal6.8g1.3g2.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna74g28kcal3.4g0.7g1.2g0.3g
Arvot/100g100g37kcal4.6g0.9g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332572