Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 55g21kcal0.5g3.8g0.1g1.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.2g0g2.2g0g
Sipuli 5.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 6.6g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen27g9kcal0.9g1.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 4.6g16kcal0.3g3.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g185kcal13.4g18g5.8g3.2g
Valittu annoskoko148g93kcal6.7g9g2.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna74g46kcal3.4g4.5g1.5g0.8g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6.1g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686