BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Broilerin nahaton rintafilee75g77kcal17.3g0g1.1g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni38g49kcal1.1g0.8g4.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g304kcal37.4g3.6g16.4g0.6g
Valittu annoskoko148g152kcal18.7g1.8g8.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna74g76kcal9.4g0.9g4.1g0.2g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167517