Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g23g135kcal4.7g1.5g12.2g0g
Kookoshiutale 7.5g50kcal0.6g0.5g4.9g1.2g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)28g203kcal0g0g22.6g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g19g11kcal1.7g0.9g0g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)19g24kcal0.6g0.7g1.9g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g5.6g21kcal0.1g5.3g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Raparperi 34g11kcal0.2g1.9g0g0.5g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.9g3.1kcal0.2g0.4g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g952kcal19g23.2g86g3.6g
Valittu annoskoko148g476kcal9.5g11.6g43g1.8g
Annoskoko puolitettuna74g238kcal4.8g5.8g21.5g0.9g
Arvot/100g100g321kcal6.4g7.8g29g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179904