Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g63g76kcal10.7g1g3.1g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g25g19kcal1.4g3g0.1g0g
Hillosipulisäilyke 6.6g3.2kcal0.1g0.6g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g6.6g4.9kcal0.3g0.8g0g0g
Porkkana 12g4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Lanttu 19g5.4kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g310kcal26.2g16g15g2g
Valittu annoskoko149g155kcal13.1g8g7.5g1g
Annoskoko puolitettuna74g77kcal6.6g4g3.8g0.5g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.4g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457