Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton56g369kcal14.6g6.2g33.1g1.1g
Canderel makeutusjauhe2.8g11kcal0.1g2.6g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 6.7g25kcal1.2g0.7g1.5g2g
Kookoshiutale 10g65kcal0.8g0.6g6.3g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)56g241kcal42.7g2.8g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g1422kcal118.8g25.8g94.2g9.4g
Valittu annoskoko148g711kcal59.4g12.9g47.1g4.7g
Annoskoko puolitettuna74g356kcal29.7g6.5g23.6g2.4g
Arvot/100g100g479kcal40.1g8.7g31.8g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227892