Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 16g114kcal0.2g0.1g12.7g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl1.6g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g29g15kcal0.3g3.5g0.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl13g43kcal0.3g0.4g4.4g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g31g20kcal3.4g1.3g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 5g3.2kcal0.2g0.2g0.2g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl14g18kcal1.8g0g1.1g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 2g7.6kcal0.1g1.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g710kcal18g72.6g38.4g1.8g
Valittu annoskoko149g355kcal9g36.3g19.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna74g178kcal4.5g18.2g9.6g0.5g
Arvot/100g100g239kcal6.1g24.4g12.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508