Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman60g102kcal7.2g0g6g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)30g36kcal0.9g1.2g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g7.5g28kcal1g5.4g0.2g0.3g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g23g19kcal0.7g1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g417kcal23.8g15.2g24.6g0.6g
Valittu annoskoko149g208kcal11.9g7.6g12.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna74g104kcal6g3.8g6.2g0.2g
Arvot/100g100g140kcal8g5.1g8.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258632