Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g31g19kcal3.1g1.3g0.1g0g
Sokeri 53g216kcal0g53.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4.5g17kcal0.8g0.5g1g1.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g872kcal19.6g147.2g20.8g4.6g
Valittu annoskoko148g436kcal9.8g73.6g10.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna74g218kcal4.9g36.8g5.2g1.2g
Arvot/100g100g294kcal6.6g49.6g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=321920