CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 26g84kcal2.7g15.6g0.6g2.5g
Kauralese 2.5g9kcal0.5g1.2g0.2g0.4g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 5g45kcal0g0g5g0g
Arla Apetina Feta 3%19g21kcal3.4g0.4g0.6g0g
Paprika vihreä 9g2kcal0.1g0.2g0g0.2g
Paprika keltainen 14g4.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Tomaattimurska 19g5.5kcal0.1g1g0g0.4g
Pinaatti 4.7g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Chili paprika punainen2.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 14g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 14g32kcal3.2g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g422kcal20.8g41g17g8.2g
Valittu annoskoko148g211kcal10.4g20.5g8.5g4.1g
Annoskoko puolitettuna74g106kcal5.2g10.3g4.3g2.1g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334327