JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta71g106kcal14.2g0g5.7g0.1g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.9kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Pekoni rasvainen 1.5g5.8kcal0.2g0g0.6g0g
Olut, alkoholiton Nikolai16g2.3kcal0g0.4g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.5g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g0.4g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.2g1kcal0g0.2g0g0g
Hunaja 0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g258kcal29.8g6g12.6g1.4g
Valittu annoskoko148g129kcal14.9g3g6.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna74g65kcal7.5g1.5g3.2g0.4g
Arvot/100g100g87kcal10g2g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405616