Kasvisgratiini

Höyrytä kukkakaali ja parsakaali melkein kypsäksi.

lisää kaalit ja paprika vuokaan.

seota kerma ja juustoraaste johon
lisää hieman aromisuolaa ja pippuria.

kaada seos kasvisten päälle ja pistä uuniin 200 asteeseen kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Immi81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 45g11kcal0.8g1g0.1g1g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl25g7.5kcal1.1g0.5g0.1g0.4g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g6.2g6.2kcal1.1g0g0.2g0g
Paprika, punainen33g8.4kcal0.3g1.5g0.1g0.7g
Kadett juustoraaste (Arla)15g35kcal4.3g0.4g1.8g0g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g25g15kcal0.8g1.9g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g165kcal16.8g10.6g5.6g4.2g
Valittu annoskoko149g82kcal8.4g5.3g2.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna74g41kcal4.2g2.7g1.4g1.1g
Arvot/100g100g55kcal5.6g3.6g1.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138089