Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g27g77kcal1.3g8.6g4.1g1.5g
Purjosipuli 22g5kcal0.4g0.5g0g0.5g
Sipulikuutiot rainbow22g2.2kcal0.3g0.3g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]33g108kcal8.9g0g7.9g0g
Kananmuna kuoreton22g31kcal2.6g0g2.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%22g35kcal0.6g0.6g3.3g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g521kcal28.4g20.4g35g4g
Valittu annoskoko149g260kcal14.2g10.2g17.5g2g
Annoskoko puolitettuna74g130kcal7.1g5.1g8.8g1g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.9g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152574