Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Chili, vihreä, tuore 1.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 47g14kcal0.3g2.5g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 23g72kcal5.5g10.3g0.4g2g
Viinietikka 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g180kcal11.8g27g1g6.2g
Valittu annoskoko149g90kcal5.9g13.5g0.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna75g45kcal3g6.8g0.3g1.6g
Arvot/100g100g60kcal4g9.1g0.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954