Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen500g695kcal95g0g35g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g63g69kcal3.1g13.1g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Oliiviöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Kukkakaali 625g150kcal11.3g13.7g1.9g14.4g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g187g675kcal52.5g3.7g50.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi14g39kcal1.2g1g3.2g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2960g3621kcal330g74.2g216.4g32.8g
Valittu annoskoko1480g1810kcal165g37.1g108.2g16.4g
Annoskoko puolitettuna740g905kcal82.5g18.6g54.1g8.2g
Arvot/100g100g122kcal11.1g2.5g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101349