Perunamunakas

Laita voi pannulle sulamaan.

Viipaloi valmiiksi keitetyt perunat ja paista niitä hetki pannulla.

Mausta suolalla, pippurilla yrteillä.

Laske lämpö kakkoselle.

Sekoita munat kulhossa ja kaada perunoiden päälle.

Paista kunnes muna on kokonaan hyytynyt.

Lisää juustoraaste päälle ja taita munakas kaksinkerroin.

Tarjoile!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 560g307kcal8.9g73.4g1g4.8g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.6g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g200g720kcal56g4g54g0g
Voi 60g435kcal0.7g0.2g48.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2960g4807kcal296.2g159.2g342.8g9.6g
Valittu annoskoko1480g2403kcal148.1g79.6g171.4g4.8g
Annoskoko puolitettuna740g1202kcal74.1g39.8g85.7g2.4g
Arvot/100g100g162kcal10g5.4g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182023