Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 500g536kcal115.5g0g7.5g0g
Oliiviöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.8g7.4g0.3g3.1g
Kesäkurpitsa zucchini 125g23kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Sipuli 125g38kcal1.6g6g0.3g2.1g
Paprika keskiarvo 125g36kcal1.2g5.4g0.5g2.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka125g14kcal1.4g1.4g0.3g1.3g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)13g33kcal1.6g1.5g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 125g29kcal2.3g3g0.3g2.6g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g68g41kcal3.5g6.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2960g1715kcal260.2g74.6g36.8g25.6g
Valittu annoskoko1480g858kcal130.1g37.3g18.4g12.8g
Annoskoko puolitettuna740g429kcal65.1g18.7g9.2g6.4g
Arvot/100g100g58kcal8.8g2.5g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872