Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.396g2177kcal4g4g237.4g0g
Sokeri 336g1365kcal0g336g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g63kcal0g15.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 327g466kcal40.8g1g33.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 386g1324kcal39.3g270.1g4.6g13.5g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2960g10859kcal170.2g1268.6g551g27.2g
Valittu annoskoko1480g5430kcal85.1g634.3g275.5g13.6g
Annoskoko puolitettuna740g2715kcal42.6g317.2g137.8g6.8g
Arvot/100g100g367kcal5.8g42.9g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312059