Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 600g254kcal58.9g2.4g0.6g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g400g2160kcal40g144g148g0g
Semper mangoa soseena400g200kcal0.8g48g1.2g0g
Sokeri 80g325kcal0g79.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2960g5878kcal199.4g548.6g299.6g0g
Valittu annoskoko1480g2939kcal99.7g274.3g149.8g0g
Annoskoko puolitettuna740g1470kcal49.9g137.2g74.9g0g
Arvot/100g100g199kcal6.7g18.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658