Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 833g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta292g437kcal58.3g0g23.3g0.3g
Parsakaali brokkoli 150g53kcal6.9g2.9g0.4g3.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.4g4.5g0.1g1.9g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g104g36kcal2.8g4.9g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2965g1110kcal137.6g27.4g48.8g12.8g
Valittu annoskoko1483g555kcal68.8g13.7g24.4g6.4g
Annoskoko puolitettuna741g278kcal34.4g6.9g12.2g3.2g
Arvot/100g100g37kcal4.6g0.9g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332572