Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi589g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 59g44kcal7.7g0.6g0.2g4.1g
Suola, annos 3g7.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 64g562kcal0g0g63.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 766g2627kcal78g535.9g9.2g26.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2968g6466kcal171.4g1073g146g61.8g
Valittu annoskoko1484g3233kcal85.7g536.5g73g30.9g
Annoskoko puolitettuna742g1617kcal42.9g268.3g36.5g15.5g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.1g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146760