Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen873g2462kcal95.2g424.2g59.4g27.1g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g297g1187kcal16.3g13.1g118.7g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g314g1216kcal47.1g9.4g110g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2968g9730kcal317.2g893.4g576.2g54.2g
Valittu annoskoko1484g4865kcal158.6g446.7g288.1g27.1g
Annoskoko puolitettuna742g2433kcal79.3g223.4g144.1g13.6g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890