Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g129g505kcal0g126.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 65g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g1294g375kcal11.6g69.9g5.2g29.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2976g1760kcal23.2g393.4g10.4g59.6g
Valittu annoskoko1488g880kcal11.6g196.7g5.2g29.8g
Annoskoko puolitettuna744g440kcal5.8g98.4g2.6g14.9g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325