Bouillabaisse

1. Kuullota kasvikset ja sipuli.

2. Paista kampasimpukoita n. 3 minuuttia kummaltakin puolelta.

Mausta sitruunamehulla.

3. Ruskista seiti n. 6 min. Mausta sitruunapippurilla ja aromisuolalla.

4. Kuullota katkarapuja 3 min ja mausta sitruunamehulla
5. Sulata kasvisliemikuutio puoleen litraan vettä ja sekoita tomaattimurska siihen.

6. Sekoita ainekset katilassa ja anna hautua 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl300g231kcal51.1g0g3g0g
Kampasimpukka, annos 30g300g261kcal50.2g6.9g2.1g0g
Katkarapu 113g77kcal16.3g0g1.2g0g
Paprika vihreä 128g27kcal1.2g3.2g0.4g2.4g
Paprika, punainen128g33kcal1.1g5.9g0.5g2.6g
Purjosipuli 23g5.2kcal0.4g0.5g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow10g25kcal1g1g2g0.2g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)278g111kcal3.1g20g1.4g3.9g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 150g155kcal5.2g27g1.6g4.4g
Sitruunamehu, laimentamaton7.5g1.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 15g135kcal0g0g15.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2979g2144kcal260.2g132.8g55g29.2g
Valittu annoskoko1490g1072kcal130.1g66.4g27.5g14.6g
Annoskoko puolitettuna745g536kcal65.1g33.2g13.8g7.3g
Arvot/100g100g72kcal8.7g4.5g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=97188