Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)13g32kcal2.3g0.4g2.4g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g60g66kcal12g0g3g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g17g3.6kcal0.3g0.4g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Voi vähäsuolainen 3g22kcal0g0g2.4g0g
Soijakastike 3g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g33g14kcal0.1g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g290kcal30.4g7g15.8g0.6g
Valittu annoskoko149g145kcal15.2g3.5g7.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna75g73kcal7.6g1.8g4g0.2g
Arvot/100g100g97kcal10.2g2.4g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107848