Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 62g14kcal0.3g2.2g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore19g1.9kcal0.2g0.1g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g108kcal1.4g6.2g7.8g2.6g
Valittu annoskoko149g54kcal0.7g3.1g3.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna75g27kcal0.4g1.6g2g0.7g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839