KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 21g6.9kcal0.1g1.2g0g0.5g
Lanttu 21g6.1kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kukkakaali 21g5.1kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.3g0.7kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g21g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 8.4g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl14g12kcal0.2g0.6g1g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g25g27kcal4.4g0.4g0.8g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g11g26kcal2g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g201kcal15.8g13.8g8.6g3.8g
Valittu annoskoko149g100kcal7.9g6.9g4.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna75g50kcal4g3.5g2.2g1g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.6g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275146