Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g5.3g17kcal0.6g3g0.2g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Kanasuikaleet kariniemi22g24kcal5g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 114g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka6.1g5kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g106kcal12g8.6g2.6g0.4g
Valittu annoskoko149g53kcal6g4.3g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna75g27kcal3g2.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g36kcal4g2.9g0.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207207