Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 94g37kcal1g6.6g0.2g2.4g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g14g27kcal0.4g0.5g2.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g15g42kcal2.9g0g3.3g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras2.8g7.5kcal0.2g1.4g0g0.4g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g24g17kcal1.9g1.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g261kcal12.8g20.8g12.4g5.6g
Valittu annoskoko149g130kcal6.4g10.4g6.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna75g65kcal3.2g5.2g3.1g1.4g
Arvot/100g100g87kcal4.3g7g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154