Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 52g58kcal11.3g0g1.4g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g2.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.9kcal0.1g0.6g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi36g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 36g26kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g185kcal23.6g2.8g3.2g1g
Valittu annoskoko149g93kcal11.8g1.4g1.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna75g46kcal5.9g0.7g0.8g0.3g
Arvot/100g100g62kcal7.9g0.9g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003