Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g8.4g27kcal0.9g5.3g0.2g1g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)8.4g30kcal1g5.8g0.2g0.3g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g8.4g29kcal0.9g6.1g0.3g0.5g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g8.4g30kcal0.7g6.3g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g283kcal7g47g7.8g3.6g
Valittu annoskoko149g142kcal3.5g23.5g3.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna75g71kcal1.8g11.8g2g0.9g
Arvot/100g100g95kcal2.3g15.7g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126874