Jauheliha-kaalipaistos (vhh)

400g jauhelihaa
puolikas keräkaali
2 punaista chiliä
4 valkosipulin kynttä
30g voita
öljyä paistamiseen

(Chilin ja valkosipulin määrä makuasioita.)

Paista jauheliha öljyssä ja mausta.

Lisää ruskistuneeseen jauhelihaan silputtu kaali ja chili sekä puserra joukkoon valkosipuli.

Hauduta kannen alla noin 15min ja lisää voi.

Variaatioita:

- Syö turkkilaisen jogurtin kanssa, lievittää myös tulisuutta.

- Voin voi lisätä myös ennen haudutusta ja voin määrällä voi säädellä tulisuutta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 532 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 56g125kcal9.8g0g9.6g0g
Keräkaali, 100g70g17kcal0.8g2.4g0.1g1.5g
Chili paprika punainen13g5.1kcal0.3g1.1g0g0g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Voi 4.2g31kcal0.1g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g429kcal22.4g7.8g34g3g
Valittu annoskoko150g214kcal11.2g3.9g17g1.5g
Annoskoko puolitettuna75g107kcal5.6g2g8.5g0.8g
Arvot/100g100g143kcal7.5g2.6g11.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214472