TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)11g31kcal0.9g5.6g0.6g1.1g
Korppujauho 5.5g20kcal0.6g4.1g0.1g0.3g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g88g114kcal18.4g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g364kcal42.8g19.4g16g2.8g
Valittu annoskoko150g182kcal21.4g9.7g8g1.4g
Annoskoko puolitettuna75g91kcal10.7g4.9g4g0.7g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808