Nanen pottusalaatti

Pilko kuoritut perunat kuutioiksi, sipuli ja kurkku mahd.

pieneksi silpuksi.

Sekoita kulhossa.

Laita valkosipulin kynnet, sinappi, öljy ja sitruunamehu tehosekoittimeen ja sekoita kastikkeeksi.

Lisää ja sekoita, lisää kaprikset, mausta suolalla, pippurilla ja maun mukaan kuivatuilla yrteillä.

Anna maun tasoittua jääkaapissa n. 1 tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.2g0.6g0g0.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 109g83kcal2g16.9g0.2g1.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro2.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Etikkakurkku 11g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.3kcal0g0.2g0g0g
Sinappi 3.3g4.3kcal0.1g0.5g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g203kcal5g37.6g2g3.2g
Valittu annoskoko150g101kcal2.5g18.8g1g1.6g
Annoskoko puolitettuna75g51kcal1.3g9.4g0.5g0.8g
Arvot/100g100g68kcal1.7g12.6g0.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=64580