Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.3g9kcal0g0g1g0g
Paprikajauhe 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g13g19kcal3.4g0.2g0.5g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g19g4.1kcal0.2g0.8g0g0.4g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g11g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 31g24kcal0.6g4.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g134kcal9.2g14.6g3.8g2.6g
Valittu annoskoko150g67kcal4.6g7.3g1.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna75g34kcal2.3g3.7g1g0.7g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.9g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271