Broileria kesäkurpitsa-munakoiso lisäkkeellä

1 munakoiso
1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
2-4 valkosipulinkynsi
1 rkl soijakastike
1 rkl öljyä

4 broilerin rintafilee, marinoitu
1 rkl öljyä
0,5 tl curry
0,5 tl paprikajauhetta
0,5 tl juustokuminaa
(0,5 tl chilijauhetta)
soijaa tai suolaa
1,5 dl kermaa
150 g maustettua tuorejuustoa(esim.

sipuli tai 3 pippuri sopii hyvin)

Hyvä marinadiohje:
4 rkl soijaa
3 rkl sitruunamehua
2 valkosipulia murskattuna
0,5-1 tl curry
0,5-1 tl paprikajauhetta
0,5-1tl juustokuminaa
(0,5 tl chilijauhetta)

Pese ja kuutioi kesäkurpitsa ja munakoiso n. 2 x 2 cm:n kokoisiksi paloiksi.

Pilko sipulit.

Kuumenna 1 rkl öljy pannulla ja kuullota ensin hetki sipuleita, sitten lisää pilkotut vihannekset ja kääntele pannulla.

Lisää pannulle soija, kun näyttää, että öljyn kosteus ei riitä.

Mikään ei saa palaa pohjaan.

Hauduta miedolla lämmöllä ja sekoittele välillä kunnes vihannekset ovat kypsiä.

Siirrä sitten vihannekset kasariin tai kattilaan broilerin kypsennyksen ajaksi (pienellä lämmölle).

Kuumenna paistinpannulla 1 rkl öljyä ja lisää siihen maustejauheet hetkeksi paahtumaan.

Älä anna palaa.

Lisää sitten lihanpalat ja kypsennä juuri ja juuri kypsäksi, näin säilyy mehevyys.

Lisää suolaa tai soijaa maun mukaan.

Lisää pannuun 1,5 dl kermaa ja 150g tuorejuustoa, sekoittele, kiehauta ihan pikaisesti ja sammuta sitten levy.

Anna hautua noin 3 min kunnes lihat varmasti kypsiä.

Ja sitten vaan syömään!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Niina72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsakeitto 350g31g15kcal0.6g1.7g0.6g0g
Munakoiso, tuore23g4.2kcal0.1g0.7g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Soijakastike 1.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Broilerifilee, hunajamarinadi, raaka 63g105kcal12.3g0.8g5.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 12g39kcal0.2g0.4g4.1g0g
Boursin cuisine 3 pippuria 20% (Boursin), annos 250g12g25kcal0.4g0.6g2.3g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g421kcal27.8g9.2g30g1.4g
Valittu annoskoko150g211kcal13.9g4.6g15g0.7g
Annoskoko puolitettuna75g105kcal7g2.3g7.5g0.4g
Arvot/100g100g141kcal9.3g3.1g10g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241347