Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 25g89kcal0.5g0.7g9.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 33g11kcal1.5g0.6g0.1g0.8g
Kukkakaali 46g11kcal0.8g1g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g322kcal12.4g4.8g27.4g3.6g
Valittu annoskoko150g161kcal6.2g2.4g13.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna75g81kcal3.1g1.2g6.9g0.9g
Arvot/100g100g108kcal4.1g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148149