Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 625g142kcal3.5g21.5g1.9g8.7g
Sipuli (kuorittu)137g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g38g337kcal0g0g37.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.7g6.4kcal0.3g1.2g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore187g19kcal2.1g1.5g0.4g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2980g1083kcal15.4g61.6g80.2g25.8g
Valittu annoskoko1490g542kcal7.7g30.8g40.1g12.9g
Annoskoko puolitettuna745g271kcal3.9g15.4g20.1g6.5g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839