Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr175g491kcal14g16.7g42.1g2.8g
Kesäkurpitsa, tuore789g134kcal4.7g19.7g3.2g5.5g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Aurajuusto105g358kcal21g0g30.5g0g
Ruokakerma 5%, Valio351g228kcal5.3g14.7g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2982g2460kcal91.8g109g186.8g19g
Valittu annoskoko1491g1230kcal45.9g54.5g93.4g9.5g
Annoskoko puolitettuna746g615kcal23g27.3g46.7g4.8g
Arvot/100g100g83kcal3.1g3.7g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89757