Jauhelihakeitto ilman perunaa

400g vähärasvaista jauhelihaa (10%)
2 pss keittojuureksia (á 200g)
1 pss suikalejuureksia (á 180g)
2 dl tomaattimurskaa
Puolikas lihaliemikuutio
Puolikas kasvisliemikuutio
2 laakerinlehteä
Pippuria ja chiliä

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja puolikas lihaliemikuutio.

Lisää tomaattimurska.

Mausta vielä pippurilla ja chilillä.

Keitä vesi ja lisää kasvikset, jauheliha, kasvisliemikuutio ja laakerinlehdet.

Anna hautua vartin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Keittojuurekset, apetit, 200 gr300g78kcal2.7g14.4g0.9g6.9g
Lihaliemikuutio Maggi4.5g13kcal0.4g0.3g1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.5g12kcal0.4g0.4g0.9g0.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g150g53kcal1.5g10.2g0.7g2.1g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g135g38kcal1.5g6.5g0.5g4g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2988g1381kcal127g63.6g68g26.2g
Valittu annoskoko1494g691kcal63.5g31.8g34g13.1g
Annoskoko puolitettuna747g345kcal31.8g15.9g17g6.6g
Arvot/100g100g46kcal4.3g2.1g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207201