Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 290g221kcal5.5g45g0.6g2.9g
Lanttu 45g13kcal0.4g2.1g0.1g0.8g
Porkkana 24g7.7kcal0.1g1.3g0g0.6g
Purjosipuli 19g4.4kcal0.3g0.5g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala5.6g16kcal1.1g0.3g1.1g0g
Nakki,popsi grillinakki308g798kcal37g17.2g64.7g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 787g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2988g2127kcal89.2g134.4g133g11.2g
Valittu annoskoko1494g1064kcal44.6g67.2g66.5g5.6g
Annoskoko puolitettuna747g532kcal22.3g33.6g33.3g2.8g
Arvot/100g100g71kcal3g4.5g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343754