Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 599g456kcal11.3g92.9g1.2g6g
Rasvaton maito viro (Alma)166g55kcal5.6g7.8g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1338kcal39.7g273g4.7g13.7g
Ohrajauho 165g540kcal13.6g106.3g3.3g12.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2988g5249kcal181.6g961g52.4g64.4g
Valittu annoskoko1494g2625kcal90.8g480.5g26.2g32.2g
Annoskoko puolitettuna747g1312kcal45.4g240.3g13.1g16.1g
Arvot/100g100g176kcal6.1g32.2g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83369