Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President3.1g8.1kcal0.6g0g0.6g0g
Kesäkurpitsa6.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 0.8g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g27kcal1.6g0.8g1.8g0.2g
Valittu annoskoko15g13kcal0.8g0.4g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.4g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g88kcal5.3g2.6g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187663