Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 6g2.7kcal0g0.5g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 4.7g13kcal0.1g0.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g40kcal0.8g1.4g3.2g0.4g
Valittu annoskoko15g20kcal0.4g0.7g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.2g0.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g133kcal2.7g4.7g10.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957