Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki4.9g2.7kcal0.4g0.2g0g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g4.9g35kcal0g0g3.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g18kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g111kcal1.8g7.6g8g0.4g
Valittu annoskoko15g56kcal0.9g3.8g4g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g28kcal0.5g1.9g2g0.1g
Arvot/100g100g371kcal6g25.3g26.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330