Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa5.5g0.9kcal0g0.1g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g1.9g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 1.3g3.9kcal0.1g0.7g0g0.1g
Purjosipuli 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g3.5g8.6kcal0.6g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g41kcal1.8g2g2.8g0.2g
Valittu annoskoko15g21kcal0.9g1g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.5g0.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g137kcal6g6.6g9.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630